Nagelbijtarrangement

Ben je een nagelbijter en schaamt je je voor je afgebeten nagels? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen gaan we kijken wat voor jou de beste behandeling is. Dit kan zijn in de vorm van kunstnagels of een regelmatige manicure. Alles afhankelijk van jouw nagels en natuurlijk jouw wensen. We gaan een arrangement samenstellen dat bestaat uit meerdere behandelingen.

1e behandeling:

Een set kunstnagels. De lengte is afhankelijk van je nagelbed. Hoe korter het nagelbed, hoe korter de verlenging kan zijn. Als we het meteen te lang zetten zullen de nagels het niet kunnen houden en dus breken. Het nagelbed zal “optisch” worden verlengd met een dekkende (huidskleurige) gel of acryl.

Je krijgt na de behandeling een vijl en nagelriemolie mee naar huis. De vijl is voor als je ergens een randje of haakje voelt. Deze kunt je dan zelf wegvijlen voor je de neiging krijgt weer te gaan bijten. Met de olie behandel je elke dag jouw nagelriemen  zodat deze soepel worden en blijven. Hierdoor zullen de kunstnagels ook minder snel lucht geven.

2e behandeling:

Na een week kom je terug en gaan we kijken hoe je deze week met nagels hebt ervaren. Heb je toch gebeten, zijn de nagels goed blijven zitten, of heb je andere problemen ondervonden. We gaan kijken wat we daar aan kunnen doen. Mocht er al wat gerepareerd moeten worden dan gebeurd dat ook tijdens deze behandeling. Dat je zo snel terug komt is ook een soort “stok achter de deur”.

Als je de eerste week niet hebt gebeten zul je ook trots op jezelf zijn.

3e en 4e behandeling:

Afhankelijk van hoe het de eerste week is gegaan kom je na 1 of 2 weken terug voor controle net als de eerste week. In deze periode heb je ook een opvulbehandeling nodig. De nagels van nagelbijters groeien harder dan van een niet bijter. Dit komt doordat door `t bijten de groei meer gestimuleerd wordt. Je moet in het begin dus wat sneller terug komen, maar een voordeel is dat jouw nagelbed ook sneller zal aangroeien.

5e behandeling:

Weer in overleg kun je nu na 3 weken terug komen. Mits alles goed gaat.

Je zult dan voor een opvulbehandeling komen en natuurlijk bespreken we weer hoe  je de weken heeft ervaren zonder mijn “controle”.

6e behandeling:

Na 3 weken. Je nagelbed is inmiddels een heel stuk aangegroeid. Je zou er nu voor kunnen kiezen om de dekkende kleur te vervangen door een doorzichtige gel of acryl. Je zult heel trots zijn op uw eigen nagels die nu tevoorschijn komen. Vanaf nu kun je ook wat meer lengte houden. Als je deze stappen met succes door bent gekomen kunt je als “gewone” klant worden behandeld en na ongeveer 3 á 4 weken terugkomen.

Wil je nagels zonder gel of acryl? Dan raad ik je aan om nog een aantal maanden gel of acryl te dragen. Als je de gel of acryl laat verwijderen zullen de nagels de eerste tijd nog slap zijn. Je moet dan erg sterk in uw schoenen staan om niet terug te vallen in uw gewoonte. Je kunt er dan voor kiezen om over te stappen op manicurebehandelingen en/of een gelpolish behandeling.

Een bovengenoemd arrangement duurt ongeveer 9 tot 11 weken, maar bestaat uit 6 behandelingen. Normaal zouden deze behandelingen los op een bedrag van ongeveer € 240.00 komen. Voor dit arrangement betaald u slechts € 165.00. Het bedrag mag in 2 delen worden betaald. De eerste behandeling betaald u dan € 82.50 en de 4e behandeling € 82.50
In deze behandelingen worden de nagels in een nude tint gemaakt, mocht je er voor willen kiezen om toch een gelpolisch te willen dan wordt er telkens na een behandeling € 10.00  in rekening gebracht.