Over ons

Ik ben Sheron Ploegmakers, ik ben sinds 1991 gediplomeerd kapster en sinds 2001 ben ik ook gediplomeerd nagelstyliste. Na het behalen van mijn diploma’s ben ik begonnen met mijn eigen zaak
“Sher Nailz & Hair”.

Het verzorgen van haren en nagels vind ik (nog steeds) ontzettend leuk. Ik ben elke dag met heel veel plezier bezig met mijn werk en met het zorgen voor mijn klanten. Het is mijn uitdaging om iets moois voor je te creëren. Ik ga een uitdaging zeker niet uit de weg en vind het geweldig als het helemaal wordt zoals we bedacht hebben. Ik wil heel graag waar maken wat ik beloof. Daarom werk ik ook heel graag met professionele producten die ook waar maken waar ze voor staan. Kwaliteit is bij mij van belang. Ik kies mijn producten dan ook zorgvuldig uit.

Vanuit dat standpunt ben ik verdeelpunt van Urban Nails geworden en is mijn naam aangepast naar Sher nailproducts. En geef ik ook les in ons mooie vak Nagelstyling. Allround opleidingen maar ook losse modules zijn te volgen. Zo ook perfectie trainingen. Is dit iets voor jou?

 https://shernailproducts.nl/product-categorie/opleidingen/

Nail art Workshops voor nagelstylistes worden ook verzorgd door ons.

Sher nailz  in het centrum van Cuijk

Sinds april 2018 zal Sher nailz & hair gevestigd zijn in het centrum. Samen met meerdere ondernemers zitten wij in een pand wat Le masque beauty & more zal heette. Het adres is Deken van den Ackerhof 5 te Cuijk.

Ik ben daar 2 dagen in de week aanwezig, en dat zullen de maandag van 9 uur tot 22 uur, en de vrijdag van 9 uur tot 17 uur.

Ook is er een mogelijkheid om online daar een afspraak te boeken via de link www.lemasque.nl of telefonisch via T : 0651600217

Ik hoop je aan mijn nageltafel daar te mogen begroeten.

Mijn producten:

In de nagelsalon werk ik met Urban nails!
Mijn salon is aan huis, waar ik samen met mijn man en kinderen woon.

Als professionele nagelsalon heb ik me aangemeld bij het “Het Nagelgilde” de Nederlandse vereniging van nagelstylisten. Alleen als professioneel nagelstyliste mag je jezelf aanmelden bij “Het Nagelgilde”. Hierdoor weet je dat professionaliteit gewaarborgd is.