Over ons

Aangenaam mijn naam is  Sheron Ploegmakers.

In 1991 behaalde in mijn diploma  kapster. En in 2001 het diploma voor nagelstyliste. 

Het verzorgen van haren en nagels was een passie. Elke dag was ik met heel veel plezier bezig met mijn werk en met het zorgen voor mijn klanten. Mijn  uitdaging is om iets moois voor je te creëren. Ik ga een uitdaging zeker niet uit de weg en vind het geweldig als het helemaal wordt zoals we bedacht hebben. Ik wil heel graag waar maken wat ik beloof. Daarom werk ik ook heel graag met professionele producten die ook waar maken waar ze voor staan. Kwaliteit is bij mij van belang. Ik kies mijn producten dan ook zorgvuldig uit.

In 2018 ben ik verdeelpunt van Urban Nails , Moyra en Barbicide geworden en is mijn naam aangepast naar Sher nailproducts.
Ik ben officieel gediplomeerd urban nails docent en mag ik ook opleidingen in ons mooie vak verzorgen . Allround opleidingen maar ook losse modules zijn te volgen. Zo ook perfectie trainingen. Is dit iets voor jou?

https://shernailproducts.nl/product-categorie/opleidingen/

Nail art Workshops voor nagelstylistes worden ook verzorgd door ons.

Mijn producten:

In de nagelsalon werk ik met Urban nails!
Mijn salon is aan huis, waar ik samen met mijn man en kinderen woon.

Als professionele nagelsalon heb ik me aangemeld bij het “Het Nagelgilde” de Nederlandse vereniging van nagelstylisten. Alleen als professioneel nagelstyliste mag je jezelf aanmelden bij “Het Nagelgilde”. Hierdoor weet je dat professionaliteit gewaarborgd is.